Over ATR Studio

Atr studio opent haar deuren in 2017 in Meise. Met trots hebben we besloten om te verhuizen en kwaliteitsbehandelingen te blijven aanbieden in Schaarbeek. Als schoonheidsspecialiste sinds 6 jaar kunnen we je minutieus werk garanderen met kwaliteitsproducten die erkend zijn in de schoonheidsindustrie. Onze waarden zijn erg belangrijk voor ons. Respect, luisteren en perfectie zijn de belangrijkste kwaliteiten die ons instituut vertegenwoordigen. 

Jouw tevredenheid is onze tevredenheid. We zullen ons uiterste best doen om je een geweldige ervaring te geven in ons schoonheidsinstituut. We garanderen je een warme omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van je behandelingen. Een moment alleen voor jou, waar je je weer op jezelf kunt richten. Alle behandelingen die ATR studio aanbiedt, worden met liefde en passie uitgevoerd. 

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.

Geweldig!

Gebaseerd op +20 reviews.

Een moment van rust bij ATR Studio! Het instituut straalt rust uit en straalt bij binnenkomst een gastvrije sfeer uit. Een aangename verrassing is de koffiehoek, met een selectie siropen om ons moment van ontspanning te begeleiden. De behandelingen zijn uitzonderlijk, met deskundigheid en liefde uitgevoerd door Rola, die gepassioneerd en attent is. Een esthetische ervaring om zonder voorbehoud aan te bevelen !!

Hajar S.

Ik ben al meer dan 7 jaar klant bij ATR studio en heb bijna alle behandelingen gedaan. Lash lifting, ice diode laser, spray tan, ear candle therapy, etc. Ik heb de prachtige evolutie van Rola van dichtbij kunnen zien 🤩. Ze verbetert zich met de dag, ook wanneer je denkt dat het niet beter kan, gaat ze u verbazen! Ze heeft sinds 09/2023 een instituut waarin ze volop heeft geïnvesteerd, zowel qua materiaal als qua skills / kennis...

Fadwa B.

Rolaa ontvangt je op een hartelijke manier en stelt je dadelijk op je gemak. Ik kreeg voldoende advies en mijn wimpers en wenkbrauwen werden op een heel natuurlijke en mooie manier bijgewerkt. Ook werd er nog een verzorgingssetje meegegeven. Ik kom zeker terug !

Ingrid D.
nl_NLDutch