Behandeling

Ear Candle Therapy+

Ervaar de ultieme ontspanning bij ATR Studio met onze unieke behandeling, waarbij we de helende kracht van oorkaarstherapie combineren met verjongende massages en traditionele reinigingstechnieken. Laat je betoveren door de rustgevende gloed van infraroodlicht terwijl we je lichaam reinigen met copal, een eeuwenoud zuiveringsmiddel. Ontspan vervolgens diep met onze zorgvuldig samengestelde bovenlichaam-, hand-, nek- en hoofdmassage, ontworpen om alle spanning weg te nemen. Sluit je reis naar ontspanning af met een verkwikkende kruidenstempelmassage die zorgt voor een harmonieus evenwicht van lichaam en geest. Gun jezelf deze verjongende ervaring en herontdek innerlijke rust en balans bij ATR Studio.
 
Het is belangrijk op te merken dat oorkaarsentherapie niet geschikt is voor mensen met geperforeerde trommelvliezen, oorbuisjes, recente ooroperaties, allergieën voor bijenwas of essentiële oliën, eczeem, tijdens de zwangerschap of voor kinderen. Jouw veiligheid en comfort hebben onze prioriteit.

Ervaar de voordelen van oorkaarsentherapie in onze studio

Wax Removal

Oorkaarsentherapie helpt veilig overtollig oorsmeer uit het oorkanaal te verwijderen, wat de gehoordrempel kan verbeteren en ongemak kan verminderen.

 

Ontspanning

Geniet tijdens het oorkandelen van een rustgevende en kalmerende ervaring, wat bijdraagt aan algemene ontspanning en een gevoel van welzijn.Vermeende Verlichting van Sinusklachten: Veel voorstanders suggereren dat oorkaarsen kunnen helpen bij het verlichten van sinuscongestie en gerelateerde symptomen, wat zorgt voor helderder ademen en comfort voor de sinussen.

 

Verbetering van Balans

Oorkaarsentherapie wordt verondersteld te helpen bij het herstellen van de balans binnen de lichaamsenergie, waardoor mogelijk het algehele evenwicht verbetert.

Ontdek de voordelen van Lichaamsreiniging met copal

Spirituele zuivering 
Het branden van copal helpt de geest te zuiveren en creëert een heilige en positieve sfeer voor je ziel, lichaam en geest.
 
Aromatherapeutische voordelen 
De aromatische rook van brandende copal staat bekend om zijn kalmerende en stressverlichtende eigenschappen. Het inademen van deze geurige hars kan bijdragen aan een gevoel van ontspanning en welzijn.
 
Energiezuivering 
Copal wordt geassocieerd met energiezuivering en wordt geloofd negatieve energieën te verdrijven. Reinigen met copalrook creëert een harmonieuze en positieve omgeving.
 
Mindfulness en focus
Deelname aan een copalreinigingsritueel kan mindfulness en gerichte intentie bevorderen. Het biedt een moment van reflectie en het stellen van positieve intenties voor lichaam en geest.
 

Voordelen van Bovenlichaam, handen, nek + hoofdmassage in combinatie met INFRAROODLICHTTHERAPIE Spierontspanning

De combinatie van massage en infraroodlicht ontspant effectief gespannen spieren in het bovenlichaam, de handen, nek en het hoofd, waardoor stijfheid wordt verlicht.
 
Stressvermindering 
Dit therapieduo bevordert aanzienlijke stressvermindering en biedt een kalmerende en ontspannende ervaring die bijdraagt aan het algehele welzijn.
 
Verbeterde Doorbloeding
De verbeterde bloedcirculatie als gevolg van de gecombineerde effecten van massage en infraroodlicht ondersteunt een betere zuurstofvoorziening en voedingsstoffenafgifte aan de gerichte gebieden.
 
Verlichting bij Hoofdpijn en Migraine
Door zich te richten op de nek- en hoofdgebieden, helpt de therapie spanning hoofdpijn en migraine te verlichten door de spieren te ontspannen en de bloedstroom te verbeteren, wat effectieve verlichting biedt.

Voordelen van Kruidenstempelmassage

Diepe ontspanning

De Ayurvedische kruidenstempelmassage veroorzaakt diepe ontspanning en laat spanning en stress uit spieren en gewrichten vrijkomen.

 

Ontgifting
De kruidenbundels in de massage dragen bij aan het ontgiften van het lichaam en helpen bij het elimineren van toxines voor algeheel welzijn.


Verbeterde doorbloeding
De warmte van de kruidenstempels verbetert de bloedcirculatie, waardoor een betere zuurstofvoorziening en voedingsstoffenafgifte aan weefsels mogelijk is.


Verlichting bij gewrichts- en spierpijn
Deze massage biedt effectieve verlichting bij gewrichts- en spierpijn, vermindert stijfheid en ontstekingen en verbetert tegelijkertijd de flexibiliteit en mobiliteit.


Verlichting bij gewrichts- en spierpijn
Ayurvedische kruidenstempelmassage volgt Ayurvedische principes en streeft naar een evenwicht tussen de dosha's (Vata, Pitta, Kapha) van het lichaam voor optimale gezondheid en vitaliteit.

Ingrediënten:
gember, citroengras, citrusextract, borneol.

 
nl_NLDutch